ВМРО: С дебилите от Столична община няма какво да си говорим (видео)

  • 13 септември 2012 10:08

  • 3552
  • 7
ВМРО: С дебилите от Столична община няма какво да си говорим (видео)
© Булфото

Протестиращи срещу новата "Синя зона" в София блокираха Столичния общински съвет и затвориха ул. "Московска" в знак на недоволство. 

Лидерът на ВМРО Красимир КаракачановКрасимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник министър-председател по обществения ред и сигурността заяви, че всички трябва да си подадат оставката. "Повече  няма какво да говорим с тези дебили", категоричен е Каракачанов.

Протестиращите нахвърлиха пред сградата на СОС  автомобилни гуми и обявиха, че ще искат по 2 лв. на всеки преминаващ общинар.

Протестът на ВМРО е подкрепен и от хората на Волен Сидеров. Членовете на "Атака" носят плакати с надписи: "Къде отидоха парите от рекета?", "Стикерът е незаконен данък", "Синята зона е грабеж". Недоволстващите развяват също и плакат "Дупка до дупка = Синя зона".

Протестиращите се заканиха, че всеки ден ще има протести и ще затварят различни кръстовища в София. Те са категорични, че действията им не са знак за гражданско неподчинение и обявиха, че нямат нищо против полицаите, които ги охраняват.

Очаква се още тази вечер да бъдат затворени първите кръстовища в столицата.

Последвайте канала на

Десислава Станева
3552 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар
Кик

2012.09.17 | 19:48

7
Хайде ВМРО и Атака бъдете коалиция и ще гласувам за вас
В отговор на 1 и 2

2012.09.13 | 23:06

6
ВМРО имат са политически труп, който се опитва да си направи реанимация на гърба на народното недоволство, както винаги. Къде бяха, преди да излязат гражданите на улицата? Нали и те имат общински съветници? Къде е оня големия дърдорко Джамбазки? Той колко мандата изкара в общинския съвет? Или в момента не е удобно да прави медийна конкуренция на ДС-доносника Каракачанов? При всички избори ВМРО имат една и съща изборна тактика - 1 година преди изборите правят коалиция с една или две партии от тяхната електорална черга и започват с популистки изяви, без оглед на темите. После ако влязат в парламента - 4 години здрав зимен сън, до другите избори. Направо ми е чудно как още им се връзват някои. Тази организация нито е вътрешна, нито е македонска, за революционна пък да не говорим, само О-то им отива, естествено и ДС-то. Много, ама много ме е срам за всички паднали герои, че такива нещастници сега се кипрят с името на ВМРО

2012.09.13 | 18:02

3
запалете гумите и ги изкарайте от сградата, а после кои квото се сети...!
Тъпи Софиянци

2012.09.13 | 20:41

5
Мамави тъпа Софиянска, като си избрахте Фандъкова яжте си лай..ната и не занимавайте страната с вашите тъпотиййй....
Напред

2012.09.13 | 18:03

4
Напред българи, гейберистите усещат края си !Тъпи, тъпи но усещат края си безславен.
dolu milicionerite

2012.09.13 | 17:36

2
samo taka VSICKI NA ULICATA DA SVALIM BOKLUCITE OT VLAST OSTE SEGA
гарантирано от герб

2012.09.13 | 17:36

1
алчни бандити

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини