Разстреляната в Белград българка се оказа кума на Зуека

  • 12 септември 2012 06:31

  • 6701
  • 4
Разстреляната в Белград българка се оказа кума на Зуека
©

Убийството на 45-годишната българка в Сърбия може би е било поръчано от друг, смятат близките й, пише "24 часа".

С Албена се чухме 30 минути преди да я убият. Молех я за съдействие за един проект, който имам. Търсих я, защото е кума на Васил Василев-Зуека, а аз искам да направя телевизионно предаване като училище за кучета", каза Олег Главшин, брат на Албена Скачева, която бе застреляна в понеделник по обяд в Белград от сръбския си любовник.

Според местни медии Албена чакала 40-годишния Рацо Лазаревич в кафене близо до стадиона на "Обилич" в Белград, но след като той не дошъл, тя си тръгнала и се качила в джипа си. Тогава той изненадващо влязъл при нея. Последвал скандал, при което той я прострелял в главата и се опитал да се самоубие. Жената издъхнала, преди да дойдат лекарите. Имала огнестрелна рана, а куршумът бил излязъл. Лазаревич, който също се прострелял в главата, е настанен в реанимацията на местната болница в тежко състояние с опасност за живота. Предполага се, че убийството може да е заради ревност, информира още "24 часа".

Роднини на Албена потвърдиха пред "24 часа", че Рацо й е бил любовник, но за кратко. По думите им той бил пропаднал наркоман. Албена имала проблеми с бизнеса, който развивала в България, Сърбия и Черна гора, но близките й са сигурни, че за престъплението има личен мотив и то е поръчано на Рацо.

Последвайте канала на

Десислава Станева
6701 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
ййй

2013.11.18 | 10:47

4
Никой не заслужава такава участ , но за пореден път това е доказателство за това че кой каквото търси такова намира!!!Ако си беше намерила някой българин едва ли щеше да свърши така! Аз не се сещам да съм застрелвал някоя от любовниците си.Живи и здрави са си и се чуваме от време ан време.Наркотици не съм употребявал .Оръжия съм пипал само в казармата.Е като обичате ножари пищовджии , бандити , пишман играчи ....от време на време по някоя ще свършва така нелепо. До убийство не се стига ей така неочаквано от нищото , но някой жени имат глупоста да си мислят ,че нищо не може да им се случи.Аз лично познавам жена ,която е в отношения с подобен психопат и от 10 г я кара на "любов" и скандали и заплахи ......и цялата работа е защото използва парите му за бизнеса си охолният живот та какво като изядяла 3-4 пъти в годината шамарите .....то не се вижда през тъмните стъкла на BMW-то
Alex

2012.09.12 | 11:54

1
И си прав и не си! Виж момичето в Слънцев бряг не караше БМВ пък пак си отиде нелепо. Психопати има на всякъде не е въпроса българин,сърбин или португалец въпроса е че хората полудяват и това личи все повече! да почива в мир жената.
milan

2012.09.12 | 12:33

3
Моите съболезнования към близките ! Нека младите жени да внимават с какви батковци се забъркват , нека да не гледат само парите и колите ! Отрепки винаги ще има в скъпи коли и дрехи но отвътре мъртви към всичко истинско и човечно !
123

2012.09.12 | 12:33

2
жалко,че още един човек си замина по толкова нелеп начин...

Добави коментар

Водещи новини