Борисов се пошегува с кмета на Плевен заради лапсус

  • 10 септември 2012 12:40

  • 4070
  • 7
Борисов се пошегува с кмета на Плевен заради лапсус
©

В Плевен една от основните улици в града е с основен ремонт.

На откриването присъства и премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г. Ремонтът е част от програмата на Общината "Организация на уличното движение за подобряване на физическата среда в град Плевен" на стойност над седем милиона лева.

 

Освен рехабилитацията на основни улици, проектът включва и изграждането на велоалея в града, както и създаването на шест спортни и детски площадки със система за видеонаблюдение.

Премиерът заяви, че според него градът е имал нужда от реанимация и това според него е разликата между сегашното управление и предишното, предаде БТВ.

Премиерът похвали кмета на Плевен проф. Димитър Стойков за лапсус, който произнесе неволно при откриване на ремонтираната централна улица „Гренадерска”.  „Думата е рехабилитация, но ти като доктор каза реанимация”, посочи той.

"Разликата е, че ние правим така, че градът да дава малко пари, а от общата европейска солидарност и от държавата да идват останалите пари за булевардите, за детските площадки, болниците и всичко друго - не на последно място и за футболния клуб", поясни Борисов.

Той добави, че вероятно ще се наложи държавата да даде още пари за плевенския стадион, за да може "Спартак" да играе, като влезе в "А" група.

Последвайте канала на

Десислава Станева
4070 7

Коментари 7

Добави коментар
shmeker

2012.12.27 | 14:32

7
-Как сте, как сте? - шегуваше се Първия; - Добре сме, добре сме - шегуваха се работниците

2012.09.11 | 07:28

6
Премиерът, очевидно, е и полиглот. Точно толкова, колкото и един от приятелите му, който иначе беше добър футболист. *** Професорът е казал точно това, което е искал да каже – именно реанимация – ще рече – връщане към живот, съживяване. *** Рехабилитация означава "възстановяване на състоянието (или годността)". В медицината: долекуване след отминаването на острия стадий на заболяване. ***Професорът, за жалост, се е въздържал да поправи поредното неграмотно изказване на тоя тулуп.
Чурката

2012.09.11 | 07:28

5
Бойко ела си в София стига си обикалял и поправял живота на тъпите селяни . Не ги ли виждаш ,че само ревът като магарета ,неблагодарна сган селска .
ShadowNinja

2012.09.11 | 07:28

4
Ti pyk kakvo si se zagrijil gazal i shte mu burshesh ?
huq mi qj

2012.09.11 | 07:27

3
do 4urkata.e i guz takuv mazen ti si nai golemiq selqnin tuka pedal mrusen
Чурката

2012.09.11 | 07:27

2
айде селското не издържа в теб и се обади . какво се обиждаш бе дрипо , не се ли виждате че само серете върху нашият спасител , ако не бе той кой ще извади държавата от кризата .ама сте свикнали само да лпате от дъжавата помощи и да се наливате с ракия . Селска сган провинциална и нахална

2012.09.10 | 21:55

1
съвсем не се е объркал човека цялата държава има нужда от реанимация

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини