Владимир Путин нахрани журналистите

  • 04 септември 2012 09:48

  • 779
  • 0
Владимир Путин нахрани журналистите
©

Журналистите, отразяващи срещата на страните от организацията Азиатско-тихоокеанско сътрудничество в руския град Владивосток, са изпаднали във възторг от шведските маси.

В паузите между заседанията и пресконференциите сътрудничите на медиите могат да опитат специалитети от международната кухня. Кореспондент на японска агенция споделя пред Интерфакс: Отразявам вече трета среща на организацията. Бях в Ханой през 2006 г., година по-късно в Сидни, но никъде не бяхме толкова добре хранени. На предишните срещи ни даваха само сандвичи, кафе и чай. Ще запомня с добро тази среща. Журналистка от китайска телевизия също е доволна от шведската маса. "Има много риба и други морски деликатеси. Очите ми шарят и не мога да се спра да ям", допълва тя пред руската медия.

В менюто са включени мортадела с пипер, салата от раци и манго, зелен фасул със със от кориандър, свинско със сос рокфор и това са само част от деликатесите, предложени на журналистите вчера. За трапезата се грижат седем готвачи, шест от летни ресторанти в Москва и Санкт-Петербург и техен колега от Франция. Освен това в пресцентъра кореспондентите имат 24-часов достъп до кафе, чай, сандвичи и безалкохолни напитки.

Всички коментират, че президентът на страната-домакин Владимир ПутинВладимир ПутинВладимир Путин - руски политик. Роден на 7 октомври 1952 г. в Ленинград, сега Санкт-Петербург. През 1975 явно се е погрижил да покаже традиционното руско гостоприемство и не е пожалил средства за изхранването на сътрудниците на медиите.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
779 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини