Фандъкова за синята зона: Не приемам ултиматуми (видео)

  • 03 септември 2012 13:26

  • 620
  • 0
Фандъкова за синята зона: Не приемам ултиматуми (видео)
© Булфото

Наредбата за паркиране в центъра на София, която влезе в сила от 1 септември, не е нова. Това е старата наредба за увеличаване на цената на почасовото паркиране в Синята зона.

Това каза пред журналисти столичният кмет Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска, предаде репортер на Novini.bg

"Водим активен диалог с гражданите. Беше взето решение за отсрочка за влизането в сила на наредба в частта й, касаеща живеещите в центъра на София. Те няма да плащат никаква такса до края на септември. През това време ще се гледат редица техни предложения", добави тя.

"Ще искам от общинските съветници да преразгледат текстовете за времето за паркиране около болниците, които са в синя и зелена зона. Там има още какво да се дискутира. Не приемам ултимативните искания на малка част от протестиращите. Според мен зад тях стоят някакви други мотиви. Не мога да приема, че ще се правят протести, когато върви диалог и се подготвя решение. Нека да не водим диалог на улицата а в сградата на Столичния общински съвет", каза още Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
620 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини