Започва чистка в комисията "Кушлев"

  • 25 юни 2011 12:34

  • 3613
  • 2
Започва чистка в комисията "Кушлев"
©

Най-добре е двама от членовете на Комисията по установяване на имущество, придобито от престъпна дейност - Николай Желев и Красимир Тодоров - да подадат оставки. Това заяви председателят й Тодор Коларов в предаването „Седмицата" на Дарик.

Двамата са назначени през лятото на 2010 г. от парламентарната квота, съобщи Коларов: "За двата месеца се убедих, че няма реформаторско мнозинство в комисията. Двамата от парламентарната квота бяха пасивни наблюдатели. Не подкрепяха намаляването на разумните разходи, включително и на заплатите. Моите усилия бяха подкрепени от Антоанета Цонкова от квотата на парламента".

Тодор Коларов пое поста на освободения председател на Комисията по установяване на имущество, придобито от престъпна дейност (КУИППД) Стоян Кушлев през април 2011 г. Попитан как да бъде наричана комисията, доскоро известна като комисията „Кушлев", Коларов каза, че „това е решение, което медиите ще вземат".

Последвайте канала на

Novini.bg
3613 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Prütünco

2011.06.25 | 23:30

2
NALİ STEHA DA RAZOBLİCAT VSİCKİ.. ot DPS.. BSP iiiiiiiii t. n. NACİ İLİ SE NAGUŞKAHA İLİ NE E İMALO NİŞTO....İİİİİİİİ KUŞLEV ZAEDNO BOYKO V TUHLARNİCATA
ОБНОСНОВАНА ПРОГНОЗА ЗА НЕДЕЛЯ. >>>>>>>> >>>>>>>>

2011.06.25 | 17:13

1
ОБНОСНОВАНА ПРОГНОЗА ЗА НЕДЕЛЯ. >>>>>>>> >>>>>>>> >>> 1X2PROGNoZI.COM САЙТЪТ ЗА ФУТБОЛНИ ПРОГНОЗИ С УСПЕВАЕМОСТ НАД 90%

Добави коментар

Водещи новини