Големите намаления в морските курорти започнаха

  • 02 септември 2012 18:12

  • 778
  • 0
Големите намаления в морските курорти започнаха
© Булфото

В началото на месеца цените на нощувките в най-големия южночерноморски курорт Слънчев бряг падат до 50%, съобщава ТВ 7.

Идната седмица за всички предстои една кратка четиридневна ваканция по празничните дни около деня на Съединението. Вече почти няма свободни места за почивните дни от 6-ти до 9-ти септември.

Цените са с около 20 на сто по-евтини, отколкото през юли и август. Тези, които обаче смятат да отидат на море, могат да си наемат квартира или на място да потърсят хотел. Със сигурност септемврийското море ще им излезе по-евтино.

В началото на месеца цените на нощувките в най-големия южночерноморски курорт Слънчев бряг падат до 50%. Много българи вече са си направили резервации за море за предстоящите четири почивни празнични дни.

Разнообразието от оферти е голямо. Намаленията са много големи, а някои хотелиери предлагат оферти дори от по 50 лева за четирима души на вечер.

Специално за празничните почивни дни някои от по-скъпите хотели привличат туристите със собствен плаж и с различни промоции.

За тези, които обичат лукса, цената на вечер за двойно легло в хотел с четири звезди в момента е 120 лева.

Най-предпочитани за септемврийските празници са СПА-почивките. Цената на тридневна оферта в родните курорти е около 200 лв. на човек.

За септември много от хората предпочитат и планината. Планинските курорти предлагат изгодни оферти за отдих между 50 и 100 лева за три дни. Най-изгодно е, ако сте голяма компания, да наемете цяла къща за гости. Актуални и на добри цени са кратките почивки зад граница.

За Гърция, например, има оферти между 100 и 350 лева за три дни.

Последвайте канала на

Десислава Станева
778 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини