Бойко Борисов заточи Томислав Дончев в Перник

  • 31 август 2012 14:29

  • 1048
  • 0
Бойко Борисов заточи Томислав Дончев в Перник
©

Премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г тази седмица отново удължи командировката на министър Томислав ДончевТомислав Дончев Томислав Пейков Дончев е български политик от партия ГЕРБ, заместник в Перник. Това става ясно от стенограмата на редовното заседание на Министерски съвет в сряда.

"Дончев, запознай ни как вървят нещата с Перник", казва премиерът на министъра си. След като изслушва дългия отчет пък отсича: Продължаваш да стоиш там, докато не се регулират всичките процеси.

Общо 163 жилища в миньорския град са тежко увредени според експертизите на специалистите до момента, става ясно от думите на министър Дончев. На други 200 домове пък тепърва предстои да се направи оглед. Сред собствениците има много пенсионери, хора с увреждания, социално слаби, на които трябва да се помогне, казва още Дончев.За най-тежко пострадалите щели да се купят и сглобяеми къщи.

Не малка част от хората обаче са се самонастанили в разни жилища и нямат право на помощ, докладва още Дончев. Според него за тях трябва да се измисли някакво решение в стил хуманитарна операция. За училищата е създадена организация и на 17 септември годината ще започне нормално. Според Дончев организацията на място е добра.Разчитам до началото на месец октомври в общи линии да сме се справили със ситуацията, обобщава той


 

Последвайте канала на

Novini.bg
1048 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини