Реновират ВИП-а на аерогарата в София

  • 30 август 2012 09:48

  • 462
  • 0
Реновират ВИП-а на аерогарата в София
©

Подновяваме ВИП-а на аерогарата в София през 2013 г., каза Веселин Пейков, изпълнителен директор на Летище София, цитиран от "Стандарт".

Следващата година ще дадем приоритет на бизнес салоните "Плиска" и "Преслав" на Терминал 2 и на този на ВИП-Б, който се намира на Терминал 1, каза още той.

За да се повиши комфортът на обслужване на ВИП-пътниците, в бизнес плана на "Летище София"за 2013 г. ще бъде включен цялостен ремонт на ВИП-Б, който обхваща ремонт на зали, тоалетни, на барчето. Ще бъдат подменени мебелите, интериорът, телевизорите и другата обслужваща техника.

"През тази година Летище София обнови почти целия си технологичен парк за наземно обслужване на пътници и багажи. Тази година бяха обявени голям брой обществени и частни поръчки за доставка на техника. Нашият оператор държи 50% от пазара на наземните услуги и работи в условия на сериозна конкуренция с още двама чуждестранни наземни оператори", каза шефът на летището.

Летище София е като жив организъм и ние искаме то да се развива непрекъснато, да може да поема повече самолети и да обслужва повече пътници, твърди Пейков.

Последвайте канала на

Десислава Станева
462 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини