Обрат: Зад волана на колата на "Черния Великден" бил трети човек

  • 30 август 2012 07:25

  • 1561
  • 3
Обрат: Зад волана на колата на "Черния Великден" бил трети човек
© Булфото

Обрат по знаковото дело "Черен Великден" за катастрофата в Симеоновград  на 23 април миналата година, при която бяха сгазени 6 деца, се очаква пред Пловдивския апелативен съд.

Това разкри пред в. "България Днес" адвокатът Димо Стоянов, който брани двамата подсъдими  - шофьора Данаил Георгиев и собственикът  на колата, братовчед му Живко Желев.

Според адвоката Данаил е бил на задната седалка след катастрофата. тези факти водят до мисълта, че зад волана по време на катастрофата  може да е било трето лице, което не присъства на делото.

Адвокат Стоянов изрази надежда, че Пловдивският Апелативен съд ще допусне важна експертиза, която може да обърне делото на 360 градуса.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1561 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2012.08.31 | 16:41

3
България е място където има толкова много идиотия,че ме хваща страх.За нас не важи правилото"по-добре 100 убийци на свобода от колкото 1 невинен в затвора",всички сме виновни ,затова да ни съдят и вкарват зад решетките(воглаве с адвокатите).Как е възможно за една година да не се разбере кой е карал колата.При доказана ДНК в сестрите от Пазарджик делото се връща щото на майката нещо не и изнася(м/у другото по интелект тя се нарежда малко преди табуретките,но сигурно е изтъргувала смъртта на децата си)
никой

2012.08.30 | 16:06

2
Я ми обяснете как се постига обрат на... 360 градуса!? Пълно, неграмотно малоумие!!!
Баба Гица

2012.08.30 | 16:06

1
''Адвокат Стоянов изрази надежда, че Пловдивският Апелативен съд ще допусне важна експертиза'' ...Каква експертиза бе ,да казват кой е бил третия /ако има такъв/ и да се приключва .Ужас ! Мир на душите на дечицата .

Добави коментар

Водещи новини