Гриша Ганчев моли Маджо да спаси бизнеса му

  • 30 август 2012 07:12

  • 5350
  • 1
Гриша Ганчев моли Маджо да спаси бизнеса му
©

Собственикът на "Литекс комерс" Гриша Ганчев се е срещнал тайно с Младен Михалев - Маджо в опит да спаси бизнеса си, съобщава в. "България Днес".

Двамата милионери са се видели преди няколко дни в един от столичните офиси на завърналия се завинаги от Швейцария олигарх и основател на СИК. По време на сбирката Ганчев поискал Михалев да му помогне да изправи на крака захарната си империя, която е градил последните 20 години с активно участие на свои партньори у нас и в Сърбия.

Ганчев се е оплакал на Маджо, че с операцията, която МВР проведе срещу него и сина му Данаил, определени властови кръгове искат грубо да му изземат търговията със сладкия продукт и да го предоставят в ръцете на техни приближени бизнесмени.

Сега Гришата се е концентрирал главно в производството на автомобили в Ловеч, но печалбата от продажбата им изобщо не може да се сравнява с тази от търговията със захар.

Последвайте канала на

Десислава Станева
5350 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
МАХАЙТЕ СЕ ИЗМАМНИЦИ

2014.08.27 | 22:43

1
По форумите се плюем а Боко конфискува бизнеси за себе си - А разни зомбита гласуват за него , България загива заради МАФИЯТА , ХОРА ОПОМНЕТЕ СЕ !!!

Добави коментар

Водещи новини