Закопчаха дядо рецидивист нарязал бивш пандизчия

  • 29 август 2012 15:39

  • 743
  • 1
Закопчаха дядо рецидивист нарязал бивш пандизчия
©

Криминалисти от Четвърто районно управление, съвместно със свои колеги от столичната дирекция задържаха рецидивист, извършил тежко криминално престъпление, съобщиха от пресцентъра на МВР. На 27 август около 16.30 ч. в районното управление бил получен сигнал за намерен на ул. "Данаил Крапчев“ мъж с порезни рани по тялото.

Раненият бил веднага откаран в болница - оказало се, че живее в София без адресна регистрация, има дълго криминално досие и наскоро е освободен от затвора. При предприетото разследване криминалистите попаднали в дирите на 65-годишния М.Д. - известен на полицията с множество криминалистически регистрации и 12 пъти осъждан, предимно за кражби. По думите му той се познавал с жертвата си от затвора и от няколко дни живеели заедно. Същия ден М.Д. излязъл от дома си, оставяйки съквартиранта си да спи. Когато се прибрал, него вече го нямало, но липсвали вещи, пари и личната карта на домакина. По-късно, когато двамата се видели в къщата, възникнал спор, който прераснал в сбиване.

В суматохата М.Д. грабнал кухненския нож и нанесъл ударите, а после се уплашил от гледката и избягал. След доклад на материалите, Софийската районна прокуратура е повдигнала обвинение на М.Д. по чл.129,ал.1 от НК и му е наложила мярка „задържане под стража“ за срок от 72 часа.

Последвайте канала на

Novini.bg
743 1

Коментари 1

Добави коментар

2012.08.29 | 17:15

1
неграмотник-рецидивист забрави запетаята в заглавието

Добави коментар

Водещи новини