Антон Кутев се покри в Куба

  • 29 август 2012 10:04

  • 2600
  • 5
Антон Кутев се покри в Куба
©

Антон Кутев забегна в Куба. Червеният депутат се е покрил, за да се отърве от сеира в БСП и СПИН скандала, пише в. Всеки ден.

На Кутев му е писнало да се занимава с бетонените глави в партията, които не схващали шегата в репликата за СПИН- а и социализма. Според негови близки в БСП се водят вътрешни битки заради лични амбиции на гърба и за сметка на столетницата. Кутев е литнал към Хавана още в събота. От тогава той не вдига телефона си, установил екип на вестника. Противниците на депутата са още по- наточени и си шушукали, че "острието Антон" щял да пита Фидел Кастро, дали има връзка между СПИН и комунизъма.

Източник от "Позитано" разкри, че Кутев е в Куба просто на почивка. Сред защитниците на депутата върви шега, че той ще донесе портрет на Кастро, като подарък за Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за. Тя вече се била доказала с острите си реплики по темата, че е с най- тоталитарно мислене сред червените. Докато Антон Кутев отмаря на кубинските плажове, Другарският съд в БСП, начело с Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на, постанови той да се извини незабавно, недвусмислено и без уговорки.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
2600 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2012.09.01 | 18:45

4
Ей смешници,Куба не само бие,а направо удри България от земята по всички показатели!Да ви ебем "европейската" България.Искам в Куба!!!
хе хе хе

2012.09.01 | 18:46

5
Ми отивай - прав ти път! Кво ни занимаваш с твоята "любов" хха ха! Само изперкал комунист или напращял тийнеджър може да мисли по този първосигнален начин - то от комунист кво друго да се очаква ,де хха ,!хааа
а сега

2012.08.30 | 08:01

3
Е браво кутев да не би да си отишъл при фидел кастро да те учи по комунизъм.И да не пък Станишев да те е пратил да се учиш как се прави комунизъм,и когато спечелите изборите да последвате примера на Куба.

2012.08.30 | 08:01

2
Бах маааму, искам и аз когато направя някой скандал и за наказание да ме пращат на тропически остров докато всичко отшуми.. ма съдба, нямам роднини, които са били социалисти, пък дупето си няма да давам за да ставам социалист я.

2012.08.30 | 08:01

1
Е то го спецциалиста по всичко. С Мая Манолова и Корнелия Нинова устата си разчекват . Само камера дай.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини