Пуснаха в пробация мутрата пикал върху полицаи

  • 27 август 2012 07:20

  • 2282
  • 4
Пуснаха в пробация мутрата пикал върху полицаи
©

Противно на очакванията, Веселин Попов, по-известен като Лонгара, сключи споразумение с прокуратурата и получи най-лекото наказание – пробация, след като се призна за виновен. Делото срещу него беше разгледано от белослатинския районен съд под председателството на съдия Катя Гердова. Представител на държавното обвинение е прокурор Методи Маринов, пише Конкурент

Попов и неговата защита пожелали споразумение с районната прокуратура, след като Лонгара беше обвинен за издевателство и гавра с двама младежи. Запознати коментират, че сделката на прокурора с подсъдимия е срамна, като се има предвид, че съвсем наскоро наши магистрати осъдиха на една година затвор мъж от Мозамбик заради едно откраднато яре.

Лонгара се признал за виновен в това, че в нощта срещу 24 ноември м.г. в заведение „Амазония” в Галиче противозаконно е задържал под ключ в продължение на 5 часа М.П. и К.Ц. от Паволче. Противно на волята на М.П., е подстригал косата й, гаврил се е с нея, карал я е да целува ръката му, като е употребил сила. Признал също, че е потрошил автомобила на двамата младежи. Щетите по джипа „Нисан Терано 2”, според съда, са на обща стойност 1 575 лева.

За всяко едно от повдигнатите обвинения Веселин Попов получи пробация. Определението на съда е окончателно и не подлежи на обжалване.

Последвайте канала на

Novini.bg
2282 4

Коментари 4

Добави коментар
Пламенчо

2012.08.29 | 07:45

4
"гаврил се е с нея, карал я е да целува ръката му, като е употребил сила. Признал също, че е потрошил автомобила на двамата младежи." Последно - с нея или двамата младежи, защото излиза, че единия младеж е "нея"... За пикането върху полицаи не разбрах кога е било - преди или след гаврата с двамата младежи... Авторче, иди да работиш друго, гола вода си.
Мен

2012.08.29 | 07:44

3
Крайно време е тези съдии и прокурори да бъдат пребивани до смърт на излизане от съдебните зали. За да знаят другите какво ги очаква ако се гаврят с живота на хората какъвто именно е този случай. Не стига че въпросния боклук Веселин Попов-Лонгара се е гаврил с жертвите, ами сега и съда и прокуратурата направиха същото.

2012.08.29 | 07:44

2
Не забравяйте че тук е БЪЛГАРИЯ .Съд и Прокуратура ----- пълна порнография !!!!!!!!!!!!!!
morski

2012.08.28 | 09:40

1
ne razbrah kade e policaia varhu kogoto e pikal na6ia ama sledva6tia pat ako moje da mu se izsere na glavata 6toto na6ite sme6nici taka nare4enite mutri naistina sa nedosegaemi to policai4eto kato se izmie i prasne edno mente odekolon4e niama da mu li4i .

Добави коментар

Водещи новини