Бойко Борисов прати Делян Добрев да пита миньорите дали вземат заплати

  • 24 август 2012 21:33

  • 818
  • 0
Бойко Борисов прати Делян Добрев да пита миньорите дали вземат заплати
©

На 5 септември Делян ДобревДелян ДобревДелян Добрев e заместник-министър на икономиката, енергетиката и туризма (ресор: ще внесе предложение за отваряне на още два рудника в „Печинско” и „Шахоница”. Това съобщи самият министър на икономиката, енергетиката и туризма при откриването на миньорския празник в Мадан.

В „Печинско” ще бъдат назначени на работа 500 души, а в „Шаконица” – 300. Добрев призна, че преди да тръгне за Мадан, премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г му е заръчал да попита миньорите дали редовно получават заплатите си, какви са условията им на труд и дали са доволни от новия концесионер, на което миньорите отговориха, че са доволни и редовно получават заплатите си.

Новият собственик Николай Вълканов заяви, че в момента се отводнява рудникът „Върба-Батанци”, като вече са назначени там 70 души и предстои още 650 да бъдат назначени. Припомняме, че на 31 май тази година министър Делян ДобревДелян ДобревДелян Добрев e заместник-министър на икономиката, енергетиката и туризма (ресор: бе в миньорския град, когато в присъствието на премиера Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г подписа договор за отдаване на концесия на добив на находищата на рудник „Върба-Батанци” за 35 години.

Последвайте канала на

Novini.bg
818 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини