Холивуд със загуби над половин милиард заради смъртта на Тони Скот

  • 23 август 2012 07:50

  • 621
  • 0
Холивуд със загуби над половин милиард заради смъртта на Тони Скот
©

Над половин милиард долара са загубите, които понасят холивудските корпорации заради самоубийството на режисьора на Тони Скот.  До деня на смъртта си Тони бе сред най-търсените кинодейци в Холивуд.

Сред проектите, върху които работеше Скот преди смъртта си, са продълженията на “Топ гън” и “Прометей”, нов проект без име с Кристофър Ноулан в главната роля, телевизионни сериали и предаванията Coma, The good wife, Numbers, Pillars of the Earth.

Във всеки от проектите, с производството на които се занимават гиганти като Paramount Pictures и Skydance Productions, участват известни актьори, хиляди скъпо струващи декори, наети и платени са места за снимки. Поради прекратяването на снимките, заради трагичната гибел на режисьора, стотици снимачни екипи седят без работа, а студийното време, което се плаща на час, продължава да се натрупва.

Освен това, всеки филм има свой точен снимачен график и краен срок за монтаж и постпродукция, нарушаването на които е строго забранено. Все още не е ясно кой ще замести покойния Скот в новите филми. Само се съобщава, че работата върху телевизионните предавания, които Тони Скот правеше заедно с брат си Ридли, ще продължи знаменитият му брат.

Тони Скот се хвърли от моста “Винсент” в Лос Анджелис на 19 август. Мистерията около причините за решението да сложи край на живота си продължава. Бе обявена версия, че той е взел фаталното решение заради нелечим рак в мозъка, но по-късно семейството му опроверга тази информация.

Последвайте канала на

621 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини