Мъж се удави в Искър

  • 21 август 2012 12:45

  • 1065
  • 0
Мъж се удави в Искър
©

След двудневно упорито издирване от страна на водолази и служители на РУП - Своге беше открито тялото на 59-годишен удавник, съобщиха от ОДМВР - София.

В неделя около 18.00 часа на тел. 112 бил подаден сигнал за мъж, паднал от лодката си и потънал във водите на р. Искър, в района на гара Лакатник. Незабавно били сформирани съвместни екипи от полицаи и спасители от районната служба ПБЗН - Своге, които стартирали издирвателни действия. Установено било, че 59-годишният мъж е паднал от борда на лодката си пред очите на дъщеря си и мъжа й, намиращи се по това време на брега. Младият мъж скочил във водата, но поради голямата дълбочина на реката, която на това място достига 4-5 метра, не успял да достигне потъналия си роднина.

В продължение на близо две денонощия полицейските служители извършвали непрекъснат обход около коритото на реката. В акцията по издирването активно се включили и водолази, които неуморно се гмуркали в търсене на потъналия мъж.

Днес около 10.40 часа тялото на 59-годишния удавник е открито във водата, на около 200 метра от мястото, където е бил забелязан да потъва.

Работата по пълното изясняване и документиране на случая продължава.

Последвайте канала на

1065 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини