Откриха разложеното тяло на Роза

  • 21 август 2012 09:41

  • 11623
  • 0
Откриха разложеното тяло на Роза
©

Разложеното тяло на издирваната Роза Семкова от Враца е било намерено в квартал "Бистрец". 

Ангел Василев открива трупа на 78-годишната жена край зеленчуковите градини на квартала. Седмица по-рано натрапчива миризма на мърша озадачила местните жители, съобщава „Конкурент”.

„Бях тръгнал към градинката си. От една седмица всички, които живеем около градините, усещахме, че нещо мирише много лошо, но мислехме, че е или е някакъв боклук или нещо друго, изхвърлено в храсталаците. Никой не си е помислял дори, че може да е тяло на човек”, споделя той.

Около 17 часа в събота мъжът работел в градинката си, но пак усетил неприятната воня и решил да се разтърси наоколо, за да види какво мирише. На няколко метра от градината, по пътечка между храстите, се натъкнал на потресаваща гледка. „Първо видях само човешки крака. Извикахме веднага полиция. Районът беше отцепен. Жената беше в локва, с дрехите си, при нея беше и пазарската й чанта. Хората разказват, че полицаите са намерили личните й документи и парите й. Всичко е било тук”, разказва Ангел.

Предполага се, че Роза е починала още същата вечер, когато изчезна. Тя е в неизвестност 30 юли вечерта. На близките си казала, че отива на гости на своя приятелка, която живее близо до езиковата гимназия „Йоан Екзарх” във Враца. Когато закъсняла значително, дъщеря й се притеснила и я потърсила по мобилния й телефон. Бабата отговорила и казала, че е в гора, но не успяла да уточни точно къде.

Последвайте канала на

11623 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини