Любо Ганев: Няма липса на пари във волейболната федерация

  • 21 август 2012 07:54

  • 1251
  • 0
Любо Ганев: Няма липса на пари във волейболната федерация
© Булфото

Наградният фонд от Световната федерация по волейбол е 1 млн.$, но ние ще получим различна сума, защото предварително всяка федерация е длъжна да намери спонсор, който да даде 800 000 $.

Или казано с други думи - ние ще получим сумата, от която е извадено тези 800 хил. долара. Защото България не е внесла предварително тези пари. Така че няма никаква липса на пари, а липса на документация, допълни още Ганев, който е член на управителния съвет на Българската федерация по волейбол.

Няма как за един месец да организираме обществена поръчка за спортна зала или пък за хотел, поясни още той в ефира на БНТ. Попитан за нарушенията за закупуване на спортна екипировка, лекарства и т.н., Ганев бе категоричен, че 50% от екипировките на волейболистите са безвъзмездно дадени и също така няма как да се направи обществена поръчка за тях.

Пари, които не са харчени за волейбола са неправомерни, заяви Ганев и добави, че ако някой е взел пари и  си е купил апартамент например - ще си понесе последствията.  "Ако някой е взел неправомерно пари, той ще си понесе последствията", каза Любо Ганев.

Последвайте канала на

1251 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини