Българските моряци знаели за трите тона кокаин

  • 21 август 2012 07:03

  • 2428
  • 3
Българските моряци знаели за трите тона кокаин
©

Нашите моряци от кораба "Свети Николай" са знаели за пренасяния на борда три тона кокаин. Това обяви испанският следовател, след като българите дали показания пред съдия в Кадис, предаде БТВ.

След изтичане на временната им мярка за задържане българските моряци били прехвърлени в затвора в южния град Кадис, където от петък започнали да дават показания пред съдия-следовател и вчера тази процедура приключила.

Предстои цялата документация по разследването да бъде предоставена на институцията, наречена Аудиенсия насионал с функциите на Върховен съд, която трябва да реши кой от задържаните да бъде съден и кой освободен.

Според източници от Аудиенсия насионал процедурата може да продължи със седмици. Дотогава моряците остават в затвора, тъй като съдия-следователят е решил, че всичките са знаели какво пренася корабът.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2428 3

Коментари 3

Добави коментар

2012.08.22 | 12:49

3
Добро утрооооо много ясно че знаят 3 тона кока е това да не са бонбони бе тъпаци !!!!Сега е интересно коя БГ мутра е изгоряла с коката ще се чуе тези дни като го утрепят ;)))))
onq s konq

2012.08.22 | 12:49

2
Той энаел,че те са энаели...Аэ ли да му обяснявам на чист български че не е важно какво энаеш,а какво можеш да ДОКАЖЕШ в съда?!
кокчо

2012.08.22 | 12:49

1
Оле колко е беден българския потребител,пием суров спирт,даже не е натурална ракия,а камо ли да опитаме тази кока.

Добави коментар

Водещи новини