Продаваното в интернет бебе било със симптоми на наркозависимост

  • 20 август 2012 17:38

  • 6701
  • 6
Продаваното в интернет бебе било със симптоми на наркозависимост
©

Бебето, прочуло се с желанието на родителите му да го продадат по интернет, има симптоми на зависимост и се лекува с морфин, научи БТВ. Момиченцето ще бъде дадено в приемно семейство, тъй като майката не се е отказала напълно от него.

Баща на бебето е 31-годишният Георги, син на перуанец и българка. С онлайн обявата, пусната в интернет преди дни, той казва, че има бебе на три дни, за което двамата с майката няма да се грижат. „Нека не поставяме нещата така, че съм се опитал да го продам”, протестира обаче Георги.

Полицай от ГДБОП се представя за евентуален осиновител и в тази кореспонденция Георги уточнява, че биха дали бебето срещу 5 000 лева.

Георги обяснява, че с майката на бебето не били в състояние да се грижат за самите себе си. Жената нямала нито лична карта, нито била здравно осигурена, а и нямало къде да живее младото семейство. Решили да го дадат за осиновяване. Така се е стигнало до идеята за пускането на обявата в интернет пространството. "Важното беше да й помогнат на нея, да й платят здравни осигуровки, да може да си намери квартира.То си е чисто проформа сделка - даваш детето, за да можеш да оправиш нечий друг живот."

Георги разкрива още, че майката на детето му е била на хероин, докато го е износвала. Самият Георги пък е на метадонова програма.

По думите му, най-големият проблем на майката е бил разбирането й, че ако си остави детенцето в дом, няма никога повече да го види. "Проговори майчинският й инстинкт, когато го роди", каза той.

Само в болница „Шейново” от началото на годината са родени десет деца, създадени от наркозависими родители. Повечето имат абстинентен синдром и са под специално наблюдение поне година.

Последвайте канала на

6701 6

Коментари 6

Добави коментар

2012.08.23 | 15:51

4
А от къде е сигурен бащата че "осиновителите" му ще се грижат по-добре за него, като го продаде?! А с парите щеше да си купи още дрога, нали?! - Идиот безподобен! Милото детенце! Дано само не развие ранна шизофрения с тази наркозависимост!
vjgngdcf

2012.08.23 | 15:51

6
Зависимостта и интелектът са наследствени. Почти съм сигурен, че детето ще стане тъп наркоман. Затова такива долни същества не трябва да се възпроизвеждат.

2012.08.23 | 15:51

5
Че го купим да си друсаме заедно :DDDD
vanko76

2012.08.23 | 15:51

3
Не е лесно да си зависим към хероина дори и от метадона,но вината си е тяхна все пак.
любопитен нацист

2012.08.23 | 15:51

2
е добро утро...вие кво очаквахте да няма зависимост... малоумници ! а относно: "Полицай от ГДБОП се представя за евентуален осиновител и в тази кореспонденция Георги уточнява, че биха дали бебето срещу 5 000 лева." мамини умници... сигурно Цецо ги е подучил бъдещите мутряги как да действат...
родител

2012.08.23 | 15:50

1
Изроди, не родители! Хем ще го продават, хем много им било мило! Ама да си оправели живота! Гнусляци!

Добави коментар

Водещи новини