Московски: Задържането на "Св. Николай" носи лош имидж за българския флаг

  • 18 август 2012 17:10

  • 599
  • 1
Московски: Задържането на "Св. Николай" носи лош имидж за българския флаг
©

Задържането на кораба “Свети Николай” ще се отрази негативно на българския морски флот. Това заяви във Варна министърът на транспорта, информационните технологии и съобщенията Ивайло МосковскиИвайло МосковскиИвайло Московски е министър на транспорта, информационните технологии и съобщенията в кабинета, цитиран от БНТ. Той посети Българския морски квалификационен център и управлява кораб на 3D симулатора, на който се подготвят моряците.

Във Варна Ивайло МосковскиИвайло МосковскиИвайло Московски е министър на транспорта, информационните технологии и съобщенията в кабинета изрази съжаление за задържаните моряци. Той каза, че се надява следствието да докаже, че те са невинни. Надявам се следствието да се развие в такава посока, че да се окаже, че са невинни. Ако може да се докаже, че не са знаели нищо за това, каза министърът.

Московски коментира и непрекъснато покачващите се цени на горивата, като каза, че те са предмет на пазарното търсене и предлагане. Единственото, което държавата може да направи е промяна на акциза и данъка.

Последвайте канала на

599 1

Коментари 1

Добави коментар
naivnik

2012.08.20 | 16:52

1
Трудно е за вярване, че тримата "заподозрени" - Дойчев, Христов и Руслан ще "работят" без закрила от "високо място" в Българската "държава" . . . А другите, другите са жертвени агнета (нищонеподозиращи мулета)

Добави коментар

Водещи новини