Освободиха всички, които бяха арестувани у нас за кокаиновия трафик

  • 18 август 2012 11:50

  • 961
  • 2
Освободиха всички, които бяха арестувани у нас за кокаиновия трафик
©

Късно снощи съдът освободи двамата българи, арестувани у нас след задържането на рекордните три тона кокаин на борда на български кораб в Испания.

Те обаче са поели ангажимент да останат на разположение на специализираната прокуратура и се очаква да бъдат призовани на разпит още днес, съобщи БТВ.

Единият от освободените е собственикът на кораба "Св. Николай" Дойчин Дойчев. Според него фирмата му „Сийборн трейд” носи отговорност за сигурността на плаването, но не и за кокаина на кораба.

Другият пуснат от ареста е 37-годишният Руслан, който има криминално досие. За него се смята, че е от организаторите на транспортирането на наркотика от Южна Америка за Европа, набирал е и хора за екипажа на кораба „Св. Николай”.

Според разследващите и двамата са знаели с какво е натоварен корабът.

Трима души бяха задържани в България в рамките на разследването. Христо Христов  е освободен.

 

Последвайте канала на

Десислава Станева
961 2

Коментари 2

Добави коментар
Възмутен

2012.08.21 | 09:01

2
А дали ще ги пуснат моряците в Испания?...Надали....да не са корумпирани като нашите милиционерчета и съдии...Маджо си взима бизнеса силово от Брендо ,става си вече ясно ,а Тиквоний и Цецо Крадецо му правят чадър ....От няколко месеца тая мутра-покровител и създател на Тиквата се е преселила от Швейцария в Бъъгария.Пашата също процъфтява със строителство на магистрали....абе все честни хора

2012.08.21 | 08:47

1
"Те обаче са поели ангажимент да останат на разположение на специализираната прокуратура" хахах смях.Честните и корумпирани български съдии за пореден път се подиграват на честните данъкоплатци с чиито пари получават заплатите си тези проститутки в тоги.представям си какъв разговор е провел съдията с един от подсъдимите - "уважаеми гражданино подсъдим обещавате ли да си стоите у дома да пиете топло какао и да не нарушавате закона,подсъдимия - "да да гусим съдия".добре дошли в България!

Добави коментар

Водещи новини