Книжките на атентатора и съучастника му не били направени в България

  • 17 август 2012 17:13

  • 1123
  • 2
Книжките на атентатора и съучастника му не били направени в България
©

Фалшивите шофьорски книжки на атентатора от Бургас и съучастника му са направени на едно и също място, извън България и вероятно извън Европа.

Това каза пред Франс прес министърът на вътрешните работи Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа.

По думите му месец след самоубийствения атентат разследващите не са направили значителен пробив, но прогресът е обнадеждаващ.

"Нужно е време, понякога години, за да се разкрие целият механизъм зад атаката. Но ние сме обнадеждени от работата, която свършихме през последните 30 дни", казва той, като добавя, че атентаторът е бил в България от 29 юни. Цветанов отрича появилите се публикации, че терористът може да е българин.

Вътрешният министър напомня, че през тази седмица бе разпространен фоторобот на вероятния съучастник на извършителя, след като седмица по-рано е била открита фалшива американска шофьорска книжка, подобна на тази, намерена у атентатора.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1123 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Писна ми

2012.08.18 | 14:04

1
Всеки ден нова версия и в 50 % от случайте отхвърля предишните. Интересно с какво толкова разследващи заслужиха заплатите си за толкова време? Години наред нищо не правим, а когато се налага да работим, май сме забравили как се прави?
GG

2012.08.18 | 18:54

2
"не са направили значителен пробив, но прогресът е обнадеждаващ" ...

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини