ЦРУ скочи на Барак Обама

  • 16 август 2012 15:40

  • 1119
  • 1
ЦРУ скочи на Барак Обама
©

Група бивши служители на ЦРУ и специалните части обвиниха нападнаха остро президента на САЩ Барак ОбамаБарак Обама Барак Обама - политик и 44-и президент на САЩ. Роден е на 4 август 1961 г. в Хавай. Той е първият, предаде АП.

Държавният глава е разпространил незаконно поверителна информация за секретни операции, твърдят служителите. Във видеобръщение те обвиняват Белия дом в провеждането на акции, заплашващи сигурността на военните и агентите в чужбина. Същата група критикува администрацията във Вашингтон, че са допуснали изтичане на информация за операцията на 2 май 2011 г., когато бе убит Осама бин Ладен.

Бившите служители твърдят, че не принадлежат към никоя политическа сила. В същото време, агенцията напомня, че подобни критики отправя и основният конкурент на сегашния президент в изборите на 6 ноември Мит РомниМит Ромни Уилръд Мит Ромни е американски бизнесмен и политик от Републиканската партия. Губернатор на.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
1119 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
граматик

2012.08.19 | 19:07

1
НЕГРАМОТЕН СИ НАИСТИНА,авторе,колкото и упорито да ме триеш! Защо ли? Защото-между"обвиниха" и "нападнаха" трябва да има ИЛИ ЗАПЕТАЯ,ИЛИ "И",за да ИМА СМИСЪЛ НАПИСАНОТО! ТАКА ТО НЯМА,колкото и да ме триеш .........

Добави коментар

Водещи новини