Български капитан гние невинен в панамски затвор

  • 15 август 2012 09:01

  • 1152
  • 4
Български капитан гние невинен в панамски затвор
©

Капитан Собаджиев лежи повече от година в панамски затвор без съд и присъда. В кораба му е намерен кокаин, а българският капитан е затворен. Изоставен е и от собствениците на кораба, плувал под холандски флаг, предаде ТВ7.

Наети са американски адвокати за капитана, на които са преведени над 40 000 долара. Тази сума обаче е недостатъчна, макар и да е открита дарителска сметка.

Панамски адвокати са измамили капитан Собаджиев и са завлякли семейството му с над 30 000 долара.

Условията в затвора са тежки, капитанът трябва сам да плаща всичко там. Има моменти, когато е в доро състояние, на моменти се отчайва. Той трябва да получи справедливо освобождаване, а корабособствениците би трябвало да го защитят.

Последвайте канала на

1152 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Теодор

2014.03.13 | 08:40

4
Ако капитан на кораб е в затвора само защото на кораба му са намерили кокаин то тогава Бойко Борисов трябва да не излиза от затвора като се има в предвид какво намират в неговите граждани тук и там по света и у нас ха ха ха !!!!

2014.03.13 | 08:40

3
"Български капитан гние невинен в панамски затвор " Няма такова нещо като невинен капитан аз плавам от 20 години и съм се нагледал на всякакви далавери с участието на капитаните и тия фокуси за невинният капитан ги разправяйте на някой който не знае за какво става дума !
kosio

2014.03.13 | 08:38

1
batence, na vas muchovcite samo vi znaqt ustite. vechnite jertvi; vse zaplatite vi sa niski, nqkoi predi vas ne si e svyrshil rabotata zatova i na vas vse ne vi se poluchava i t.n. aide da si gledate vashta si rabota i ne da ne se izkazvah "kompetentno" po vyprosi, koite qvno ne razbirash.
Г.Митева

2014.03.13 | 08:39

2
С тази некомпетентност и липса на всякакви познания по темата, е много лесно да се коментира по форумите! И докато има хора, които само злобеят или се радват на бедите на другите, нищо добро не чака българите! Много жалко е, 4е Г-на от горния коментар е плавал 20 години (очевидно не като капитан) и се изказва толкова неподготвен, а уж знае за какво става дума! За миг се опитайте да се поставите на мястото на кап.Собаджиев и условията, в които се намира от 1г и половина, и се замислете върху твърденията си!!!

Добави коментар

Водещи новини