Искат арест за масажистката-мадам

  • 13 август 2012 14:14

  • 1993
  • 0
Искат арест за масажистката-мадам
©

Районната прокуратура в Пловдив внесе в съда искане за най-тежката мярка за неотклонение „задържане под стража" за 33-годишната Веселина Андонова, която е обвинена в склоняване към проституция на повече от едно лице.

Тя бе задържана при акция на антимафиотите, които установиха, че в четири масажни салони, стопанисвани от Андонова, се предлага платен секс. От салоните бяха иззети тетрадки със списъци и графици на посещенията, списъци с мобилни телефони, вносни бележки за преводи, трудови договори, голямо количество презервативи. Освен това тя е предоставяла и апартаменти на адреси за полови сношения.

До момента е установено, че за Андонова като проститутки са работели пет момичета. Салоните са разпръснати из Пловдив - в „Тракия", „Кючук Париж", „Кършияка". Андонова е криминално проявена с две присъди за измами.

Задържана е за 72 часа. Тя е обвинена в четири престъпления. Най-тежкото, предвидено от Закона наказание за така извършените престъпления, е от три до десет години лишаване от свобода и глоба от 10 000 лева до 25 000 лева.

Последвайте канала на

Novini.bg
1993 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини