Уорлик във Варна: Дано Морската градина не стане следващия Слънчев бряг

  • 08 август 2012 11:16

  • 1014
  • 4
Уорлик във Варна: Дано Морската градина не стане следващия Слънчев бряг
©

Трудни решения предстоят за Морската градина във Варна, защото трябва да се намери баланс между опазването на природата и модерното развитие на града.

Това заяви посланикът на САЩ у нас Джеймс Уорлик след среща с кмета Кирил Йорданов.

Уорлик добави, че Морската градина е едно най-красивите места в България и не би искал тя да се превръща в следващия Слънчев бряг.

Дипломатът няколко пъти повтори, че морската ни столица е неговият любим град в България. "Тя е едно бижу спрямо останалите градове и за мен е истинско удоволствие всеки път, когато съм тук", откровен бе посланикът, цитиран от Дарик.

Той заяви също, че много американски компании проучват възможностите за инвестиции в България. „Надявам се някои от тях да дойдат и към Варна“, каза Уорлик.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1014 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2012.08.21 | 19:54

4
Не се заблуждавайте, на следващия мандат на ГРОБАРИТЕ тя ще е най-големият СПА-център в Гробария!
много ма я жал

2012.08.21 | 19:54

3
Кога американският посланик акредитиран към Българските Цигани НАЙ-НАКРАЯ ще си замине??? Докато беше тук не спря да рони крокодилски сълзи за хала на българските цигани и НИКОГА и НИЩО не направи за Българите (с изключение на природно несимпатичните гейове!), поне не по начина по който го прави за циганите ни! Моля несъгласните с мен да си припомнят колко часа отдели Хилерица Клинтънова за срещи с бб и рПл и колко часа се прегръщаше с представителите на НПО-тата на "онеправданите" български цигани у нас? На същите тези цигани, които НИКОГА И ЗА НИЩО НА СВЕТА НЕ ПЛАЩАТ ДОБРОВОЛНО -било то такси (в т.ч. режийни за вода и ток), налози, данъци, билети за градския транспорт или такса смет например! АМАН от Вас мр Ворлик - GO HOME! Тук освен цигани има и Българи, Българи, които Вие така и не видяхте, защото непоискахте бидейки американски пратеник! Много ми е жал за цялата американска политика спрямо България!
Градински

2012.08.21 | 19:54

2
Уорлик щял да става зам.кмет на Варна......
аntser

2012.08.12 | 20:33

1
Какво право има този изрод да се намесва в неща, които не са негова работа? Нека да изказва мнение за градината пред Белия дом. Хайде, дим да те няма! А за морската градина-варненци, не допускайте герберската напаст да я застрои. Подкрепяме ви.

Добави коментар

Водещи новини