Синът на Златко Баретата отива на съд

  • 08 август 2012 06:56

  • 4161
  • 2
Синът на Златко Баретата отива на съд
© Булфото

Синът на Златомир Иванов-Баретата Алекс ще бъде съден за незаконно притежание на огнестрелно оръжие. Грозят го от 2 до 8 години затвор, съобщава "Стандарт", като се позовава на информация от директора на полицията в Бургас Милен Димитров.

Материалите по делото ще бъдат внесени в Несебърския районен съд до петък. Досега не са известни криминални деяния на Алекс Иванов. Затова е възможно присъдата да бъде и условна, уточниха адвокати.

Припомняме, че 16-годишният младеж е бил спрян за рутинна проверка от патрулиращи полицаи на алеята пред хотел "Хризантема" в курорта Слънчев бряг в събота късно вечерта. Униформените открили пистолет "Валтер P22" у невръстния наследник на наркобоса. Оръжието е предпочитано от дамите. Още от дете малкия Алекс страда от тежка малформация на кръвта, заради която Златко Баретата го водеше няколко пъти в годината на кръвопреливания в Германия.

Синът на Златомир Иванов – Баретата оцеля след зверска катастрофа на джипа "Мерцедес" на баща му в началото на юни тази година. В последния момент Алекс слязъл от мерцедеса и се качил в придружаващо джипа "Ауди". При катастрофата край сливенското с. Шивачево загинаха трима младежи и 17-годишно момиче.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
4161 2

Коментари 2

Добави коментар

2012.08.09 | 11:12

2
От едно лекенце нищо хубаво не може да се очаква.Една присъда,макар и условна е добре като за начало.
haha

2012.08.09 | 08:46

1
една свирка може да му направят, и това ще стане, смешна и жалка работа

Добави коментар

Водещи новини