Пожар гори край Белоградчик

  • 06 август 2012 21:05

  • 778
  • 1
Пожар гори край Белоградчик
©

Голям пожар гори край село Боровица, Белоградчишко. Огънят е лумнал привечер и е обхванал голяма площ, съобщиха от пожарната в Белоградчик.

Горят сухи треви и капини, но поради задимената обстановка не може да се определим мащаба на пожара. Цялата налична техника е изкарана и потушава огнената стихия.  От пожарната във Видин потвърдиха за пожар в село Боровица и уточниха, че непрекъснато звънят жители от съседните села на Боровица, които сигнализират за избухнал пожар. В района е била спряна водата и затова от видинската пожарна служба са се обадили във ВиК тя да бъде пусната.

Последвайте канала на

БТА
778 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Белоградчишки доброволен пожарникар

2012.08.07 | 02:31

1
Абе, земете се у ръце, писачи и драскачи. Къде в района на пожара над Боровица има хидранти, та гасенето да е зависимо от тех. Само на 150 метра от която и крайна точка на селото е реката, където има язове и вирове, от които и старите ЗиЛове могат със смукателбна линия да се презаредят , дори по-бързо и от хидрант. Наклаждате само негативни настроения. Я елате и гасете, редом с мени да видите за що иде реч, после се научете на професионализъм, щото сте едни бездарни драскачи, после...за после и аз немам планове....

Добави коментар

Водещи новини