Алексей Петров остава в ареста

  • 06 август 2012 17:49

  • 1995
  • 8
Алексей Петров остава в ареста
©

Алексей ПетровАлексей Петров Алексей Петров е изпълнителен директор на Съюза за стопанска инициатива, доцент по корпоративна остава в ареста.

Това реши Софийски градски съд. Заседанието по делото продължи цял ден.

Припомняме ви, че Алексей ПетровАлексей Петров Алексей Петров е изпълнителен директор на Съюза за стопанска инициатива, доцент по корпоративна бе арестуван при акцията на МВР "Октопод" на 10 февруари 2010 г. Срещу Алексей ПетровАлексей Петров Алексей Петров е изпълнителен директор на Съюза за стопанска инициатива, доцент по корпоративна са повдигнати 8 обвинения.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1995 8

Коментари 8

Добави коментар
дон пепе

2012.08.09 | 09:14

8
Ще го държат в затвора защото ако проговори и боиковци и цветановци и първановци и цялата актуална измет която в момента е на върха би трябвало да влезе в затвора ,разбира се ако бяхме нормална държава но за съжаление не сме, в момента правителството ни се ръководи от криминално проявен, нищо добро не ни чака.
Полицай

2012.08.09 | 09:13

7
Бойко Борисов и Цветанов са мозъка на т. нар. група "Наглите", която преди изборите отвличаше и убиваше хора за да набира пари за предизборната си кампания. Последната година се разигра един добре режисиран театър в който тези хора "уж" бяха заловени. Между другото на някой от тях вече е платено да излежат 1-2 годинки за пред хората. Да не говорим, че цялата държава е превзета от мафиотите и престъпниците на клана ГЕРБ, това са: ДАНС, ГДБОП, полицията. В ДАНС е намърдана дори пачаврата на Цветанов! Да не говорим колко убииства са извършени 90-те години от мутрата Бойко! Да не говорим какво е правил като член на БКП 80-те години...Та какъв пример може да даде на децата това управление.
Истината!!!!!!!!

2012.08.09 | 09:13

6
“За тези които не знаят историята за прякора на Бойко Тиквата малко инфо. Тайният прякор датира от мутрагенските години, когато ВИС-2 и СИК бяха в апогея си. Бойко тогава, като човек който обича да е със силните на деня, правеше непрекъснати совалки между двете групировки, но отвсякъде беше гонен или както се казва и двете групировки се караха за него, но като в оня виц - всяка вика "Вземи го ти". Защото некадърниците никой не ги иска, дори и мутрите. Та именно от това време, любимото занимание на Големия Маргин беше да прегърне Бойко през главата, а с другата ръка да го чука по нея, говорейки "Бойко, Тикво празна, пак ли се насра". Та те тоя същия Бойко сега си го избрахте за премиер. Ама то в царството на тиквите, редно е Тиква да е цар все пак. Между другото, Големият Маргин е кръстник на дъщерята на ББ, а ББ е кум на Маджо.”

2012.08.09 | 09:13

5
Абе вземете го осъдете тоя баламурник вече бе,че ми писна да му гледам мутренската мазна физиономия
затвор за ПЕДАЛА от Банкя!!!

2012.08.07 | 10:42

4
А авера му Боко (Педала от Банкя)!?

2012.08.07 | 10:42

3
Защо никоя медия не коментира факта, че Европейската комисия започва разследване на престъпното минало на Бойко Борисов свързано с убийства и наркотрафик?! Защо се потули педофилския скандал около него?! Има ли журналусти в тази държава или само подлоги?! Докога ще търпим тази евтина мутра да се гаври с нас?! Събудете се хора! Нямате ли капка достойнство?!
123

2012.08.07 | 10:42

2
ВКЛЮЧЕТЕ СЕ В ПОДКРЕПА НА ГРУПАТА ВЪВ ФЕЙСБУК ЗА СВАЛЯНЕ НА ПРАВИТЕЛСТВОТО И ИЗПРАВЯНЕ НА БОЙКО БОРИСОВ, ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ И ЦВЕТЕЛИНА ПРЕД СПЕЦИАЛИЗИРАН СЪД! ВИЖТЕ В ГУГЪЛ КАКЪВ УРОД Е ТРОВИЛ И УБИВАЛ ДЕЦАТА ВИ А СЕГА ВИ УПРАВЛЯВА! ГУГЪЛ - Бойко Борисов от Червен бряг до Ирак. ЧЕТЕТЕ
наблюдател

2012.08.07 | 00:42

1
"7 дон пепе" - много плиткоумно предположение, ако Петров имаше нещо да каже мислиш ли, че с такива заптиета като Я.Дачков и Патрашкова до сега нямаше да го е казал?

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини