Албанци арестувани за издевателства над българки

  • 22 юни 2011 12:47

  • 6929
  • 3
Албанци арестувани за издевателства над българки
© gettyimages

Мечтата на 33-годишната българка била да намери работа в Италия и осигури по-добър живот на детето, което предстои да се роди пише в. "Кориере дела сера", цитиран от БТА.

Тримата албанци, на 22, 30 и 44 години, обещават да осъществят нейната мечта и я докарват на летище Малпенса в Милано. Оттук мечтата се превръща в кошмар. Българката е отвлечена, принудена да се качи в кола и откарана в апартамент, където се намират две млади румънки, превърнати в проститутки. Преживява четири дни на истински ад. Похитителите я карат дори да погълне лекарство за прекъсване на бременността, което за щастие няма ефект. Българката се възползва от моментна разсеяност на престъпниците и скача от балкона на първия етаж. Вижда полицай и това е нейното спасение.
Двама от албанците са открити и задържани в апартамента, където са намерени и румънките. Третият албанец е заловен на следващия ден северно от Милано. Коле Чепури на 44 и Алтин Текна на 22 години са неосъждани, докато братът на Алтин, 30-годишният Алекс Текна е криминално проявен. Постановено е оставането им в ареста.

Полицията в Бари задържа 28-годишния албанец С.С., издирван за ограбване на българка, пише в. "Ресто дел карлино". Той се е готвел да се качи на ферибота за албанското пристанище Дуръс. Преди седмица албанецът се възползвал от услугите на 42-годишна българка, която проституирала в адриатическия курорт Червия. След това опрял отверка в гърлото й, за да я принуди да му даде чантичката си с 250 евро и я изхвърлил от колата. Друга българка, на 34 години, приятелка и колежка на жертвата, била наблизо и успяла да запомни модела и регистрационния номер. Двете незабавно се оплакали в полицията. Карабинерите в Равена издирили собственика на колата, също албанец, но нямащ нищо общо с престъплението. Чрез притежателя на автомобила разследващите стигнали до престъпника. Той се оказал наркодилър и със заповед да напусне Италия.

Последвайте канала на

БТА
6929 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Insomnya

2014.03.19 | 23:01

3
Тия заслужават да им счупиш краката, да ги хвърлиш в централния софийски и да кажеш на изродите там, че на другия ден няма да ги търсиш...Подаряваш им ги с други думи...Гледай кво става!!!
Insomnya

2013.08.14 | 06:12

2
Тия заслужават да им счупиш краката, да ги хвърлиш в централния софийски и да кажеш на изродите там, че на другия ден няма да ги търсиш...Подаряваш им ги с други думи...Гледай кво става!!!
Ванелин

2013.08.14 | 00:31

1
Аш Стига бе!!!

Добави коментар

Водещи новини