Плащаме онлайн стари дългове за парно

  • 31 юли 2012 17:42

  • 803
  • 0
Плащаме онлайн стари дългове за парно
©

Близо 75 хиляди от абонатите на "Топлофикация София", с регистрация в системата ePay.bg, вече могат да заплащат просрочени сметки онлайн или на банкомат, съобщават от пресцентъра на дружеството.

Това е възможно, след като топлофикационното дружество е внедрило софтуерен модул, който позволява обмен на данни със системата еPay в реално време. Така може да се види какви са задълженията за отминал период и съответно да се плащат стари сметки за топлинна енергия или просрочени задължения.

За по-малко от месец от започването на новата услуга, вече има регистрирани над 100 000 плащания на обща стойност над 3,9 млн. лв., показват данните на Изчислителния център на "Топлофикация София". Около 20% от тях са стари задължения. В момента клиентите на компанията, които ползват ePay системата, могат да видят подробна информация за задълженията си за топлинна енергия – текущи и за минали периоди, номер и дата на съответната фактура, размер на задължението, както и сумата на съответното олихвяване, ако има такова.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
803 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини