Антимафиоти арестуваха киберпедофил в София (снимки)

  • 31 юли 2012 16:29

  • 2332
  • 0
Антимафиоти арестуваха киберпедофил в София (снимки)
© МВР

Антимафиоти от ГДБОП задържаха киберпедофил в столицата, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Рано тази сутрин при специализирана операция, проведена от антимафиоти в сектор „Компютърни престъпления” към ГДБОП, бе задържан криминално проявеният и осъждан Х.А., на 34 години, от София.

За да примамва малолетни момичета, Х.А. създавал фалшиви профили в социалната мрежа Фейсбук, като се представял за 17-годишен. Впоследствие комуникацията с виртуалните приятелки се прехвърляла в Скайп. Х.А. използвал наивността на децата и естественото за възрастта им любопитството, за да ги склонява и приобщава към своите перверзни желания. Той вършел това с ясното съзнание, че някои от жертвите му са на възрастта на 10-годишната му дъщеря.

Умел психолог и манипулатор, мъжът успявал да убеди момичетата-децата не само да го наблюдават как се задоволява пред камера, но и самите те да изпълняват извратените му сексуални фантазии.

В хода на оперативната работа е изяснено, че педофилът е реализирал и реални блудствени и сексуални актове с някои от момичетата. Вече са идентифицирани някои от жертвите му.

На иззетия компютър на Х.А. са открити материали, съдържащи сексуално насилие над деца, които той споделял чрез Скайп.

Задържаният е направил самопризнания. Наложена му полицейска мярка „задържане” за срок от 24 часа. Предстои да му бъде повдигнато обвинение, за което е предвидено наказание лишаване от свобода до 6 години.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2332 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини