Тежка катастрофа между кола и бус край Якоруда (обновена)

  • 30 юли 2012 19:01

  • 3950
  • 2
Тежка катастрофа между кола и бус край Якоруда (обновена)
©

Седем души са затиснати от автомобил вследствие на тежка катастрофа край Якоруда, съобщиха от полицията.

Инцидентът е станал малко след 18.00 ч. в близост до село Баня - на 5-10 км след Якоруда по посока Юндола, където пътната настилка е в лошо състояние.

Седем души са пострадали при катастрофа между лек автомобил "БМВ” и микробус "Мерцедес". Вследствие на произшествието са пострадали возещите се в "БМВ"-то пътник и спътничката му, които "Бърза помощ" в момента транспортира към болницата в Разлог. В микробуса е имало шофьор и петима пътници, като пътниците са останали в известен период от време затиснати, без да могат да излязат отвътре, тъй като "БМВ"-то се е ударило странично във вратите на "Мерцедес"-а и вратите не са могли да се отварят. Екипи на "Пожарна безопасност и защита на населението" са освободили затиснатите пътници. Пострадалите имат психични травми и са уплашени, посочват още от полицията.

Няма информация дали има опасност за живота на двамата пострадали пътници, които са откарани към болницата в Разлог.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
3950 2

Коментари 2

Добави коментар
striker

2012.07.31 | 09:48

2
Село Баня не е по посока Юндола, а по посока Разлог и е на около 20 км от Якоруда. Като не сте запознати отворете картата и проверете преди да пишете глупости!
2

2012.07.31 | 07:48

1
Тоя път е сигурно най ужасният в цялата страна. Който е пътувал там знае за какво става въпрос. Дупките са повече от дърветата и на всичкото отгоре ги пълнят с пясък.

Добави коментар

Водещи новини