Израел наема 3 500 наши строители

  • 30 юли 2012 10:13

  • 825
  • 1
Израел наема 3 500 наши строители
©

Израел иска да наеме 3 500 български строители, съобщава сайтът Север.бг, като се позовава на съобщение от Бюрото по труда във Велико търново. Търсените работници са кофражисти, арматуристи, мазачи, плочкаджии и работници по полагане на настилки.

Кандидатите за гурбет трябва да са на възраст между 25 и 50 години, да не са били в Израел досега, както и да нямат роднини по права линия в страната. Желаещите трябва да са и с чисти криминално досие, да не се осъждани и да са здрави. Предлаганата заплата е 1500 долара месечно, без бонусите за извънреден труд. Всеки месец работодателят депозира и по 180 долара по сметка на всеки работник, които се събират в период на година и накрая се плащат като бонус.

Договорите ще бъдат бъдат с продължителност от три години и половина, като има възможности този срок да бъде удължен. Работният ден е между 9 и 10 часа. За работниците е осигурено подходящо жилище, както и медицинска застраховка. Пътните и дневните разходи на тези, които отиват на интервю за работа в чужбина ще се покриват от Бюрата по труда.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
825 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
конспираций

2012.07.30 | 15:37

1
а така съберете строители които да има бъде направен "атентат" след което ще бъде обвинен Иран а всъщност еврейте ще са виновни но нали Америка ни ебе и ето и ние сме въвлечени във войнатаа :D

Добави коментар

Водещи новини