ГДБОП закопча наркодилъри

  • 28 юли 2012 13:54

  • 1468
  • 2
ГДБОП закопча наркодилъри
©

Служители на ГДБОП неутрализираха група, занимавала се с разпространение на наркотици, съобщиха от МВР.

Съвместните действия на антимафиотите от отдел „Наркотици“ в ГДБОП и колегите им от Велико Търново са предприети след разследване за предстояща сделка с наркотици. Така вчера в момент на покупко - продажба на територията на столицата са задържани софиянците Е.М. (23г.) и Н.Б. (27г.), и жителите на старата столица Х.И. (25г.) и Й.К. (24г.). Трима от тях – Н.Б., Х.И. и Й.К., са с множество регистрации за притежание на наркотици, увреждане на чуждо имущество, кражба на автомобил. Н.Б. и Х.И. са излежавали и присъди.

Последвали претърсвания на различни адреси в София и на двата автомобила – „Тойота“ и Фолксваген голф“, с които квартетът се придвижвал. Открити и иззети са над килограм амфетамин, килограм марихуана – тип „холандец“, 21 пакетчета от същата дрога - приготвени за улично разпространение, шест мобилни телефона, две електронни везни и 3500 лева. В домовете на великотърновците е намерена също електронна везна, растение канабис, достигнало височина 60 см, както и компютърна конфигурация. Четиримата мъже са задържани в рамките на 24 часа.

По случая е образувано досъдебно производство, работата по документирането му продължава.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
1468 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Истината!!!

2012.07.31 | 17:59

2
Бойко Борисов и Цветанов са мозъка на т. нар. група "Наглите", която преди изборите отвличаше и убиваше хора за да набира пари за предизборната си кампания. Последната година се разигра един добре режисиран театър в който тези хора "уж" бяха заловени. Между другото на някой от тях вече е платено да излежат 1-2 годинки за пред хората. Да не говорим, че цялата държава е превзета от мафиотите и престъпниците на клана ГЕРБ, това са: ДАНС, ГДБОП, полицията. В ДАНС е намърдана дори пачаврата на Цветанов! Да не говорим колко убииства са извършени 90-те години от мутрата Бойко! Да не говорим какво е правил като член на БКП 80-те години...Та какъв пример може да даде на децата това управление.
Adolf

2012.07.31 | 12:12

1
за амфетамините бих се съгласил,а на марихуаната какво и е?Не можеш на билките да им викаш наркотици няма никаква логика

Добави коментар

Водещи новини