Фотоапарат със снимки от шоколад

  • 26 юли 2012 16:20

  • 1367
  • 0
Фотоапарат със снимки от шоколад
©

Американски сладкари от Филаделфия са се научили да правят "вкусни" снимки. Невероятният успех на приложението Instagram ги е навело на мисълта да създадат фотоапарат, който мигновено изважда фотографията на шоколадово блокче, информира БТА.

Устройството, създаващо сладките снимки, се нарича Cаcаograph. Създателите са предпочели корпусът му да е в ретро стил, тъй като готовата продукция напомня квадратните изображения на фотоапаратите Polaroid.

"Това е отличен подарък за рожден ден, сватба или парти" – се казва в рекламата на сайта на компанията-производител. Желаещите да пробват на вкус лакомството, могат да си гризнат от снимката. Преди това обаче те трябва да изпратят фотографията, логото или картинката на официалния сайт на компанията и да си изберат вида шоколад – бял, черен или млечен. Готовият продукт им се доставя по пощата само след няколко дни.

Парче от тази мимолетна "памет" струва 8,5 долара, а за 12 долара желаещият може да си поръча три малки и вкусни фотоблокчета.

Cаcаograph засега е ръчна изработка, а създателите гарантират превъзходен вкус на шоколада и изображение с високо качество.


 

Последвайте канала на

1367 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини