Шизофреник уби майка си в дома им (снимка)

  • 25 юли 2012 12:06

  • 7665
  • 2
Шизофреник уби майка си в дома им (снимка)
©

43-годишна жена от Велико Търново е била убита в жилището си, съобщиха от Областната дирекция на МВР в града.

Тази нощ около 01,15 часа в полицейското управление във Велико Търново е получен сигнал за починала жена в жилището си. На мястото незабавно е изпратена дежурна оперативна група, която е извършила оглед на местопроизшествието в присъствието на съдебен лекар.

При първоначалния оглед е установено, че по тялото на Н. С. има множество прободни рани. Трупът е изпратен за аутопсия във великотърновската болница.

Тежкото престъпление е извършено в квартал "Картала", където жената живее със семейството си.

Основният заподозрян е синът на жертвата - 21-годишният Роналд Стоянов, съобщиха от ОДМВР-Велико Търново. "Заподозреният страда от психическо заболяване - параноидна шизофрения и е изключително опасен. Мъжът е извършил престъплението и е избягал. Убийството е извършено по изключително жесток начин. Жената е била намушкана многократно. По време на извършване на престъплението съпругът на жертвата е бил в къщата, но на друг етаж от сградата. Той е изключително разтревожен и е в неадекватно състояние. Сигналът е подаден от съседи. В издирването на извършителя е ангажиран сериозен ресурс от хора. Роналд Стоянов е обявен за издирване", каза директорът на полицията във Велико Търново комисар Живко Коцев, като апелира всички граждани, които засекат извършителя да сигнализират в полицията.

Работата по случая продължава.

Роналд Стоянов

Последвайте канала на

Константин Тодоров
7665 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
ГЕРБ - убийци!

2012.11.17 | 15:22

1
Това само един ГЕРБерастки УРОД може да го направи само!
Иво

2012.11.17 | 15:22

2
Сама не разбрах, убиеца ли е с психични проблеми или ти? Очевидно е че си психично болно комуненце, за да изръсиш подебен коментар. Пий си хапчетата келеш

Добави коментар

Водещи новини