Тийнейджърите избраха Джъстин Бийбър и "Здрач"

  • 23 юли 2012 15:01

  • 2348
  • 0
Тийнейджърите избраха Джъстин Бийбър и "Здрач"
©

"Здрач", Тейлър Суифт и Джъстин Бийбър са големите победители на тазгодишните награди "Изборът на тийнейджърите", съобщи БТА.

Звездата на кънтри музиката Тейлър Суифт спечели пет приза, включително за женски изпълнител и за женски кънтри изпълнител, както и за най-добра актриса в озвучаване на филм за анимационната комедия "Лоракс". Певицата фигурираше и сред топ победителите на миналогодишното издание на наградите, което се излъчва от телевизионния канал Fox.

18-годишният канадски певец Джъстин Бийбър получи радушен прием от публиката, когато изпълни песента си "Boyfriend" и най-новия си сингъл "As Long As You Love Me" с рапъра Биг Шон в един футуристичен декор. Младият идол спечели четири награди, сред които за най-добър мъжки изпълнител и сингъл на мъжки изпълнител за песента "Boyfriend".

Любим филм на тийнейджърите се оказа "Здрач: Зазоряване: Част 1", преди излизането на последния филм от поредицата през ноември "Зазоряване: Част 2". Вампирската сага спечели общо 41 награди "Изборът на тийнейджърите" през последните 4 години, а нейните екранни звезди Кристен Стюарт, Робърт Патинсън и Тейлър Лаутнър лично приеха призовете под формата на дъски за сърф.

Наградите "Изборът на тийнейджърите", които се определят чрез онлайн гласуване на подрастващите, отличават музиканти, актьори и други творци, които са най-популярни в техните среди. Трофеите са дъски за сърф в реален размер и се дават в многобройни категории за филми, телевизионни предавания, музика, както и за някои неконвенционални отличия.

Двучасовото шоу беше водено от бившата звезда на Disney Channel и настоящ член на журито в "Х Фактор" Деми Ловато и от звездата на сериала "Клуб "Веселие" Кевин Макхейл. Ловато заяви, че тази година са гласували 134 млн. подрастващи на възраст между 13 и 19 години.

Други победители, които си тръгнаха с повече от едно отличие, бяха "Игри на глада", актрисата Ема Стоун, телевизионният сериал "Малки сладки лъжкини", британската момчешка банда "One Direction" и сериалът "Дневниците на вампира".

Приятелката на Бийбър Селена Гомес, която празнуваше на тази дата рождения си ден, бе посрещната с торта, а публиката я приветства с традиционния за случая припев "Happy Birthday". Тя си тръгна от амфитеатъра "Гибсън" с награда за най-добра група – нейния състав "Сийн", и за сингъл. Кристен Стюарт получи две отличия - за най-добра актриса в романтичен филм за "Здрач" и за най-добра актриса в летен филм за "Снежанка и ловецът".

Други знаменитости, които лично получиха призовете си, бяха Елън де Дженерис за най-добра комедийна актриса, Зак Ефрън за най-добър драматичен актьор за "Талисманът" и Джона Хил за най-добра комедия - "Внедрени в час".

Последвайте канала на

2348 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини