Мартин Димитров: Реформата в администрацията ще доведе до хаос

  • 20 юли 2012 11:08

  • 901
  • 1
Мартин Димитров: Реформата в администрацията ще доведе до  хаос
©

Все по - голяма сила събира идеята за преместването на данъчната и митническата администрация.

За някои, ако тази реформа би имала успех, то истината е, че тя ще създаде хаос, каза от парламентарната трибуна Мартин ДимитровМартин Димитров Мартин Димитров е български политик, председател на СДС от декември 2008 г., съпредседател на ПГ на от Синята коалиция.

По думите му, вместо да се право това разместване на администрации, трябва да се направи електронен достъп до агенциите.

Той заяви, че въобще не може да разбере кой видя в това разместване ключовата реформа.  "Мерките ще имат много тежки последствия", каза Димитров. По думите му, най - важното нещо е било да се види колко пари наистина ще струва тази реформа.

Димитров припомни, че в момента Европа изживява една от най - тежките си кризи и е трябвало България да се огледа и да забележи това. "Никой по света във времена на криза не си прави експерименти", добави още Мартин ДимитровМартин Димитров Мартин Димитров е български политик, председател на СДС от декември 2008 г., съпредседател на ПГ на.

Последвайте канала на

Десислава Станева
901 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Георги Христов

2012.07.20 | 13:47

1
България е вече в такова безтегловно състояние и с огромна безработица и бедни и безпомощни хора и хаос, че вече нямаме никаква необходимост нито от държавна администрация,нито от НС. Например циганите и депутатите по един показател имат еднакъв статут---циганите казват ние крадем вземайки пример от депутатите-защото и те крадат,но не чрез взлом...

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини