Изнудвач заплашвал магазинерка, че ще й счупи краката

  • 21 юни 2011 12:25

  • 928
  • 0
Изнудвач заплашвал магазинерка, че ще й счупи краката
©

Около 13.00 часа вчера във Второ Районно управление „Полиция”- Бургас е получено съобщение от наемателка на павилион за продажба на бельо, разположен в района на бл. 61 в комплекс „Славейков”, за това, че предния ден в магазина е дошъл непознат мъж, който заявил, че ако не предаде сума в размер от 1500 лв., ще й счупят краката.

Жената дала 25 лева, като непознатият заявил, че ще идва всеки ден, докато не получи цялата сума. В резултат на предприетите полицейски действия от служители на сектор „Криминална полиция” при Второ Районно управление „Полиция” - Бургас при поредното си идване в павилиона, за да вземе пари, е задържан 29-годишният Б.Д. от Бургас, криминално проявен и осъждан, придвижващ се с лек автомобил „Форд Ка”, с бургаска регистрация, управляван от 37-год. М.Б. от Бургас.

По думите на Б.Д. негов приятел му се оплакал, че наемателката на павилиона му дължи сумата от 1500 лв. за неплатени наеми от предни години и той решил да му помогне да си вземе обратно парите. Б.Д. и М.Б. са задържани с полицейски заповеди за срок от 24 часа. Работата по случая продължава.

Последвайте канала на

Десислава Станева
928 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини