Пиян англичанин излъга, че е бит и ограбен, за да прикрие катастрофа

  • 16 юли 2012 11:11

  • 771
  • 2
Пиян англичанин излъга, че е бит и ограбен, за да прикрие катастрофа
©

Пиян англичанин излъга, че е бит и ограбен, за да прикрие катастрофа край Несебър, съобщиха от ОДМВР в Бургас.

Вчера в Районно управление "Полиция" - Несебър е получено съобщение от 38-годишния английски турист В.Б. от Белфаст, Северна Ирландия, Обединено Кралство, отседнал в собствения си апартамент в к-с "Съни Дей 6" в Слънчев бряг, че за времето от 4.30 ч. до 5.30 ч., пътувайки от Несебър за супермаркет "Лидъл" със собствения си автомобил "Форд Мустанг", английска регистрация, е спрял колата си на отбивка до пътя. Там бил нападнат от непознат мъж, който му нанесъл побой, напръскал го със спрей в лицето и очите, в резултат на което чуждунецът изпаднал в безсъзнание и се събудил в храсти, а автомобилът му бил противозаконно отнет.

Около 09.00 ч. вчера автомобилът е открит опожарен след отбивката за р-т "Ханска шатра" в Несебър. Констатирано е, че чужденецът допуснал самостоятелна катастрофа и за да я прикрие, излъгал полицейските служители.

При извършена проверка за алкохол с дрегер, осъществена в 14.00 ч. на 15.07.т.г., е констатирана положителна проба с концентрация от 0.52 промила. В.Б. направил пълни самопризнания за измислената си версия, които са документирани в проведения разпит. Работата по случая продължава.

Последвайте канала на

771 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2012.08.30 | 14:36

2
"направил пълни самопризнания за измислената си версия" - а за истината нещо да е признал?
чуждуньеца

2012.08.30 | 14:35

1
оправете го това "чуждунецът изпаднал в безсъзнание"

Добави коментар

Водещи новини