Отваря врати първият любовен хотел за кучета

  • 14 юли 2012 15:35

  • 2962
  • 0
Отваря врати първият любовен хотел за кучета
©

В бразилския град Бело Оризонте тази седмица ще бъде открит първият любовен хотел за кучета, съобщи БТА.

Идеята за необичайния проект хрумнала на Фабиано и Даниела Лурдес, които са брат и сестра. Те изградили луксозен хотел за любовни срещи на четириногите в 8-етажна сграда.Тук домашните любимци на бразилците могат да се отдават на еротични изживявания.

Страната на кафето разполага с втора по големина кучешка популация в света, след тази в САЩ. Американците се радват на 32 млн. любвеобилни четириноги.

За стимулиране на любовните пориви на специфичната клиентела по таваните на хотелските стаи са монтирани огледала под формата на сърца. На пода са разхвърляни в уютен безпорядък червени възглавнички, а осветлението е дискретно, за да не дразни влюбените животни. Тарифата за една нощувка на двойка кучета е 50 долара.

Фабиано и Даниела Лурдес са инвестирали 1 милион долара в проекта си "Аnimmale Mundo Pet", в който работят 60 служители. Сред тях има ветеринари и биолози. В хотела ще се продават и луксозни кучешки аксесоари, като нашийници с кристали "Сваровски" за 1 000 долара бройката.

Четириногите клиенти ще могат да спортуват в специален салон и да си организират партита по различни поводи, на които да празнуват с други себеподобни.

Последвайте канала на

2962 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини