Започва строеж на голям приют за помияри в София

  • 13 юли 2012 13:33

  • 649
  • 1
Започва строеж на голям приют за помияри в София
©

Започва изграждането на голям приют за помияри по всички правила и стандарти. Това каза столичният кмет Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска при посещението на приюта за бездомни кучета в Сеславци.

Конкурсът за новия приют е приключил днес. „Комисията вече е отворила офертите и ще работят събота и неделя, така че в понеделник да получа протокола и да издам веднага заповедта, за да можем да намалим максимално сроковете за изграждането му”, каза Фандъкова.

Според нея, кучетата нямат място на улицата. Те могат да бъдат в приюти и от там да се осиновяват. Кметицата разкри, че общината стартира  специална кампания с обяснение как става осиновяването от приютите. Всеки, който е решил да осинови куче, ще го вземе кастрирано, ваксинирано и подготвено и няма да плаща такси, каза още столичният кмет Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
649 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2012.07.13 | 16:14

1
Хаирлия да е! Дали ще побере и цялото Народно събрание, или ще стигне само за Министерския съвет?!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини