Плевнелиев имал доверие в съдебната система

  • 13 юли 2012 11:24

  • 828
  • 4
Плевнелиев имал доверие в съдебната система
©

Имам доверие в българското правосъдие. Така президентът Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното коментира скандала с уволнението на председателя на Съюза на съдиите Мирослава Тодорова. 

Държавният глава  посети Варненския окръжен съд и участва в провеждането на гласуването за кандидати за изборни членове на Висшия съдебен съвет от квотата на съдебната власт. Плевнелиев изрази надежда, че неговото посещение във втория по натовареност съд в България е знаково и че по този начин той доказва големите надежди, които президентската институция гласува на съдебната власт. Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното заяви, че Варненският окръжен съд може да бъде модел и образец за подражание на всички останали съдилища в България.

Той подчерта, че е възхитен от начина, по който се е провел изборът за кандидати за членове на ВСС. „Ако навсякъде изборите минат по този начин, аз съм убеден, че новият Висш съдебен съвет ще свърши добре своята работа и само по този начин съдебната власт ще възвърне доверието на българските граждани”, категоричен бе Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното.

Последвайте канала на

Novini.bg
828 4

Коментари 4

Добави коментар
не ми приемат поста в този пиклив сайт

2012.07.13 | 22:27

3
педалски сайт, който отказва да приеме енлицеприятни на чехльо оценки!
този го приеха

2012.07.13 | 22:27

4
ама постът ми по същество НЕ ГО ПУСКАТ - ДА ИМ ГО НАЧУКАМ!!!!!!!
Митко

2012.07.13 | 21:49

2
А не трябва...Докато властта дърпа конците,не трябва да се вярва в нито една система

2012.07.13 | 21:49

1
блажени са вярващите и тяхно е царството небесно.

Добави коментар

Водещи новини