Таки запива с руски олигарси, скоро ще се жени за сестра на руски мафиот

  • 13 юли 2012 06:17

  • 10356
  • 2
Таки запива с руски олигарси, скоро ще се жени за сестра на руски мафиот
©

Христофорос Аманатидис-Таки е пуснат от затвора и си живее на свобода в Дубай. Наркобосът не е зад решетките от две седмици и се е върнал към обичайното си ежедневие в перлата на арабските емирства, пише Уикенд.

Наркобосът през вечер отскачал до "Бурж Халифа", която е най-високата сграда в света. Таки е забелязан от български туристи в едно от най-тузарските заведения - бар "Армани", който се намира на последния етаж на кулата. Соченият за наркобос бил в компанията на руски олигарси. Таки е успял да си създаде сериозни връзки сред местни и чужди баровци, както и заема значителни бизнес позиции благодарение на сътрудничеството си с руснаци, които въртят милиарди в мегаполиса.

Рускинята, с която е бил заловен наркобоса е имала основна роля в спасяването му. Таки бил пред сватба с тайнствената Татяна. Тя е сестра на руски мафиот, който въртял половината ъндърграунд в перлата на емирствата. Именно заради Татяна Таки изритал манекенката Боряна Шехтова, с която живя лизо 4 години. Рускинята Татяна наела сериозен екип от топ адвокати, които да го защитават пред властите в Дубай и да предотвратят екстрадацията на боса.

Последвайте канала на

Novini.bg
10356 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
юнак гюро

2014.06.08 | 21:45

2
"...забелязан от туристи" как го разпознаха та се и обадиха на Уйкенд да съобщят!Ебати тъпите, левашки, изтъркани номера :)
...

2012.07.19 | 19:22

1
Сега Цецо няма да коментира щото е в отпуска....

Добави коментар

Водещи новини