Мелани Грифит и Антонио Бандерас са пред раздяла

  • 11 юли 2012 14:50

  • 5061
  • 0
Мелани Грифит и Антонио Бандерас са пред раздяла
© Getty Images

Папараци щракнаха Мелани Грифит в Холивуд. Нищо скандално не са хванали, освен че от ръката на актрисата липсва брачната ѝ халка. Едва ли тази липса е случайна на фона на зачестилите напоследък информации, че Грифит и Антонио Бандерс, с когото са женени 15 години, се канят да се разведат, пише iNews.

През април сексапилният актьор беше засечен с мистериозна блондинка в Канкун. Тогава приятел на семейството заяви: "Мелани е тотално объркана. Тя не само е в ужас, че ще загуби любовта на живота си, но и кариерата ѝ е на дъното, докато звездата на Антонио продължава да грее".

По думите му, самочувствието на Мелани е много ниско, а тя самата била убедена, че Антонио я мами. Години наред тя се бореше с ревността около неговите флиртове и всеизвестната му любов към красиви жени. Не мисля, че Мелани би могла да живее в постоянен страх, че той може би ѝ изневерява, допълва той.

Преди седмица самата актриса пък сподели в откровено интервю за "Los Angeles Times", че през 2009 г. дъщерите ѝ са я спасили, убеждавайки я да влезе в клиника за рехабилитация. Тогава актрисата за трети път влезе в лечебно заведение, за да се бори със своите зависимости.

Макар че в момента Мелани не готви завръщане на големия екран, тя казва, че се чувства в хармония със себе си. "Вече не съм отчаяна, задето не съм в бизнеса. Сега съм по-голяма и по-мъдра. Знам, че животът означава много повече."

 

Последвайте канала на

5061 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини