От 3 лева нагоре таксите за паркиране по северното черноморие

  • 11 юли 2012 12:45

  • 499
  • 0
От 3 лева нагоре таксите за паркиране по северното черноморие
©

Туристите решили да да посетят курортите около Варна, трябва да си приготвят солидна сума за паркиране. Минималната такса за един час престой е 3 лева.

Оказва се, че ако турист реши да посети "Златни пясъци" с автомобил то той трябва да си приготви най- малко 50 лева за денонощие престой. По този начин почивката се оскъпява почти двойно. Ако някой се изхитри и реши да не плати, а остави автомобила си свободно паркиран, риска да бъде вдигнат от паяк е доста голям. Единствените безплатни места за паркиране се предлагат от големите хотелски вериги, но те са много малко на брой и хората са принудени да ползват платените паркинги. Ако някой се изхитри и реши да не плати, а остави автомобила си свободно паркиран, риска да бъде вдигнат от паяк е доста голям. 

Най- честите жертви на паяка са румънски туристи, които оставят автомобилите си, за да се разходят и после с ужас откриват, че возилата им ги няма.  За да бъдат освободени автомобилите им туристите трябва да платят глоба в размер на 50 лева и също така се плаща допълнително по 2 лева на час за престой.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
499 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини