Удушиха бременна жена, била обладана от зъл дух (снимка)

  • 10 юли 2012 19:03

  • 6971
  • 3
Удушиха бременна жена, била обладана от зъл дух (снимка)
©

Четирима роднини са признати за виновни в убийството на 21-годишна бременна жена. Убийците са извършили престъплението с мотива, че тя е била обсебена от зъл дух, съобщава вестник “Дейли Мейл”.

В края на съдебния процес, продължил 12 седмици в съда в Бирмингам, съпругът на Найла Мумтаз - Мохамед Мумтаз, родителите й - Зиа Ул-Хак и Салма Аслам, и баджанак й Хамад Хусан са признати за виновни в нейното убийство.

Съдебните заседатели чуха как Мумтаз, обвинен в удушаването на бременната в шестия месец съпруга, е казал на полицията, че тя се е опитала да се обеси и че е обсебена от зъл дух.

Той също твърди, че е бил обсебен подобно на съпругата си след смъртта й.

И четиримата обвиняеми отричат да са убивали Мумтаз в дома й в Бирмингам в ранните часове на 8 юли 2009 г.

Уенди Бондс, прокурор по делото, коментира:

Найла Мумтаз е била добросърдечна и красива млада жена, живееща в Пакистан със своите родители. Тя се е съгласила да сключи уреден брак с обвиняемия Мохамед Мумтаз, въпреки негов физически недостатък. Тя не е била отблъсната от неговия външен вид. Според нея всички живи същества имат еднаква стойност.

За съжаление, нейното ново семейство не е споделяло възгледите й. Найла е била бременна в шестия месец, когато семейството й се обадило в бърза помощ. Всичките усилия на медиците тя да бъде съживена са били напразни. Тя и нейното неродено дете са починали.

Последвайте канала на

Десислава Станева
6971 3

Коментари 3

Добави коментар
генетик

2012.07.11 | 11:21

3
Изруд...заслужава да го бесят по малко и накрая да му отсекат ръцете...ама да го оставят жив...винаги когато посегне към чаша с вода и не може да я вземе да си спомня защо!
2323

2012.07.11 | 11:21

2
Riska na uredenite brakowe...
vyzmuten

2012.07.11 | 10:48

1
e tova li vi e novinata ot predi 3 godini !!!

Добави коментар

Водещи новини